Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Η Nasa σιωπά για της ανακαλύψεις στο ΑΡΗ -Συλλογή των ανακαλύψεων..


Nasa θα ανακοινώσει σύντομα μια σημαντική ανακάλυψη απο τον Άρη, και χωρίς αμφιβολία ολοι ήμαστε εν αναμονή αυτής της «ιστορικής» ανακοίνωση, ( Δείτε αποκλειστικό βίντεο στο οποίο επιστήμονας της αποστολής για το Mars Science Laboratory, ο Δρ John Grotzinger, οπως ότι ο ίδιος αποκαλεί «Ένας για τα βιβλία της ιστορίας ". Δείτε το βίντεο ).
Αλλά κατά πάσα πιθανότητα η ανακοινώσει της Νasa δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από τα οργανικά μόρια, που θα είναι αρκετά ακριβώς για να πάρει η NASA την τεράστια χρηματοδότηση του προγράμματος για το διάστημα , ο χρόνος θα δείξει, εν πάση περιπτώσει. εδώ σας παρουσιάζουμε μια μικρή συλλογή των ιστορικών ανακαλύψεις ....



Τελευταία ανακάλυψη αυτό που μοιάζει με ένα τούβλο μπλοκ από μια αρχαία πυραμίδα 



Αυτή η εικόνα λήφθηκε από Mastcam: Δεξιά (MAST_RIGHT) επί του σκάφους της NASA στον Άρη περιέργεια rover για Sol 107(23/11/2012 21:25:40 UTC) Πρώτες εικόνας



Σας ενημερώσαμε σήμερα για αυτήν την ανακάλυψη διαβάστε το άρθρο :



Δείτε τη φωτογραφία σε Full Resolution

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια (σήμα, σύμβολο, τοίχωμα άγκυρα?) Είναι ορατή στην αριστερή πλευρά του μπλοκ.

Περισσότερα αντικείμενα στο βίντεο:




Από: aneksigita-fainomena

Το διαβάσαμε από το: Η Nasa σιωπά για της ανακαλύψεις στο ΑΡΗ -Συλλογή των ανακαλύψεων.. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/11/nasa_28.html#ixzz2DV2XAFMH

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η NASA προειδοποιεί για τεράστια διαστημική καταιγίδα


Η NASA προειδοποιεί για μία άνευ προηγουμένου «διαστημική καταιγίδα», καθώς ο ήλιος θα ξυπνήσει από έναν «βαθύ ύπνο» γύρω στο... 2013, προκαλώντας 20 φορές μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή από αυτή του τυφώνα Κατρίνα.»
Ανώτατα στελέχη της NASA πιστεύουν πως η μεγάλη αυτή καταιγίδα θα χτυπήσει σαν αστραπή και θα προκαλέσει καταστροφές παντού, από το νοσοκομειακό εξοπλισμό, τα τραπεζικά συστήματα και τα μηχανήματα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας μέχρι τις οικιακές μας συσκευές, τους υπολογιστές, τα iPods και τα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης.
Αν δεν ληφθούν έγκαιρα μέτρα, η NASA εκτιμά πως ενδεχομένως να υπάρχουνκαταστροφικές συνέπειες για την παγκόσμια υγεία και την εθνική ασφάλεια.
«Γνωρίζουμε ότι έρχεται αλλά δεν ξέρουμε πόσο άσχημα θα είναι τα πράγματα,» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Dr. Richard Fisher, διευθυντής του τμήματος Ηλιοφυσικήςτης NASA.
Τα μέτρα προστασίας είναι ίδια με αυτά που παίρνουν οι αρχές κατά την περίοδο των τυφώνων, όπου γνωρίζουν ότι ο τυφώνας είναι προ των πυλών αλλά δεν ξέρουν πόσο σοβαρός θα είναι.
«Το θέμα είναι ότι οι σύγχρονες κοινωνίες εξαρτώνται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις ηλεκτρονικές συσκευές, τα κινητά τηλέφωνα και τους δορυφόρους. Εξαρτιόμαστε πολύ περισσότερο από την τελευταία φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο,» προσθέτει ο ίδιος.
«Θα υπάρξουν σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις από ένα τέτοιο γεγονός. Το λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας.»
Ο Fisher ισχυρίζεται πως η καταιγίδα, κατά την οποία ο Ήλιος θα ξεπεράσει σε θερμοκρασία τους 5.500 βαθμούς Κελσίου, συμβαίνει ελάχιστες φορές στη ζωή ενός ανθρώπου.
Κάθε 22 χρόνια, ο κύκλος της μαγνητικής ενέργειας του Ήλιου κορυφώνεται, ενώ ο αριθμός των ηλιακών κηλίδων φτάνει στα μέγιστα επίπεδα κάθε 11 χρόνια.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως αυτά τα δύο γεγονότα θα συμπέσουν το 2013, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστια επίπεδα ακτινοβολίας.
ΠΗΓΗ
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Απίστευτη Αποκάλυψη! Γεννήθηκε ο πρώτος άνθρωπος που θα ζήσει 150 χρόνια!



Μια συνταρακτική αποκάλυψη ενός Βρετανού επιστήμονα έρχεται να ταράξει τα νερά της σύγχρονης ιατρικής επιστήμης και ειδικότερα της Γενετικής Μηχανικής.
Εάν οι προβλέψεις του Aubrey de Grey επαληθευτούν, τότε ο πρώτος άνθρωπος που θα ζήσει για να δει τα 150α γενέθλιά του, έχει ήδη γεννηθεί.Και μάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που θα ζήσει για μία... χιλιετία θα είναι κατά μόλις 20 χρόνια νεώτερός του!

Ο ιατρός-γεροντολόγος και επικεφαλής ενός επιστημονικού ιδρύματος, αφιερωμένου στην έρευνα για τη μακροζωία, δόκτωρ de Grey, εκτιμά ότι οι γιατροί της εποχής του θα έχουν όλα τα απαιτούμενα εργαλεία, προκειμένου να «θεραπεύσουν» τη γήρανση, εξαλείφοντας ασθένειες που έρχονται ως συνέπεια αυτής και επεκτείνοντας το προσδόκιμο ζωής επ’ αόριστον.

 «Θα έλεγα ότι έχουμε 50-50 πιθανότητες να φέρουμε τη γήρανση σε ένα, όπως θα το αποκαλούσα, αποφασιστικό επίπεδο ιατρικού ελέγχου μέσα στα επόμενα 25 περίπου χρόνια», δηλώνει ο δρ. de Grey κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, λίγο προτού πραγματοποιήσει μια διάλεξη στο Βασιλικό Ινστιτούτο Επιστήμης της Βρετανίας. «Και αυτό που εννοώ είναι ο ίδιος ακριβώς τύπος ιατρικού ελέγχου που έχουμε ενάντια στις πιο μολυσματικές ασθένειες της εποχής μας», προσθέτει ο Βρετανός καθηγητής.

Ο de Grey φαντάζεται μια εποχή, όταν ο άνθρωπος θα επισκέπτεται τον θεράποντα γιατρό του για μια τακτική «συντήρηση», η οποία, μέχρι τότε, θα περιλαμβάνει γονιδιακές και βλαστοκυτταρικές θεραπείες, αναζωογόνηση του ανοσοποιητικού συστήματος και μια σειρά από άλλες προηγμένες ιατρικές τεχνικές που θα τον διατηρούν σε καλή φόρμα.

ΠΗΓΗ