Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Προβλήματα από την κακοκαιρία σε ολόκληρη την χώρα

PROTO THEMA
Αρκετά ήταν τα προβλήματα που προκλήθηκαν εξαιτίας σωρείας προβλημάτων των ισχυρών ανέμων και της βροχόπτωσης που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Αττική, αλλά και σε αρκετές περιοχές της χώρας.
Πιο συγκεκριμένα, στην Αττική, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε περίπου 90 κλήσεις, από τις οποίες οι 50 αφορούσαν κοπές δέντρων, οι 15 απομακρύνσεις αντικειμένων και οι έξι αντλήσεις υδάτων.
Στη Χαλκίδα έγιναν 12 κλήσεις για κοπές δέντρων και απομάκρυνση αντικειμένων, ενώ στη Δυτική Ελλάδα, η Πυροσβεστική δέχθηκε έξι κλήσεις για κοπές δέντρων και μία για άντληση υδάτων.
Κλήσεις τέλος για αντλήσεις υδάτων έγιναν και στις πόλεις της Λαμίας και της Κατερίνης.
Σημειώνεται ότι για σήμερα Σάββατο, προβλέπονται ύφεση της κακοκαιρίας στα δυτικά και βόρεια, αλλά και ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια. Θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Μερική άρση απαγορευτικού απόπλου
Κανονικά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά τη μερική εξασθένηση των ανέμων που χθες σε πολλές θαλάσσιες περιοχές έφθαναν έως και τα 9 μποφόρ.
Από τον Αργοσαρωνικό ωστόσο δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων, ενώ τα δρομολόγια για Σαλαμίνα γίνονται μόνο με φέρι μπόουτ.
Την ίδια ώρα, σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό από Κυλλήνη-Ζάκυνθο, Καβάλα-Πρίνο και Καβάλα- Θάσο.
Πηγή: PROTO THEMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου